Europort - project Zuienkerke (c) Karen Nachtergaele-60

Zuienkerke:
Totaalrenovatie in Zuienkerke, voor en door houtliefhebbers

Een coup-de-foudre. Liefde op het eerste gezicht. Anders kan je het niet verwoorden, toen een Zuienkerkse familie, professioneel actief binnen het bakkerijwezen, het prachtig doorleefde eikenhout van Europort onder ogen kreeg. Nagenoeg identiek hetzelfde barmeubel dat je in de Europort-showroom in Pittem aantreft, is ook in deze villa een onverminderde eyecatcher.

Eikenhouten keuken met ferme spoelbak en fornuis

In de Zuienkerkse villa wist Europort eens te meer z’n kunnen te etaleren, onder meer met een prachtige eikenhouten keuken, compleet met enorme spoelbak en dito AGA-fornuis, en geflankeerd door een verrijdbaar eiland.

Binnendeuren, parket & trap

Verder zijn ook de aanpalende binnendeuren van deze ruimte vakkundig tot stand gebracht door de Europort-experten, net als de prachtige parket op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Ook de trap draagt de signatuur van de Pittemse eik-experten.

Staat nog op de planning: een trap en een tv-meubel

Eerstdaags gaan de plaatsers van Europort er aan het werk om een betontrap te bekleden. Verder investeerden de eigenaars ook in een nieuw tv-meubel, dat door z’n strakke, moderne karakter evenwel niet te rijmen viel met het warme, maar ook rustiek ogende eikenhout uit deze villa. En dus werd besloten ook de creatie van een tv-meubel toe te kennen aan Europort. Zo hebben de eigenaars meteen de garantie dat het tv-meubel niet zal vloeken met de rest van de woning, maar het cachet ervan net zal weten te belichten.

Zelf aan de slag met hout van Europort? No problem!

Last but not least kon de eigenaar - zelf ook begenadigd houtliefhebber - bij Europort terecht voor eikenhouten planken, waarmee hij zelf aan de slag ging om legplankjes te maken in een aanpalend bijgebouwtje. Want ook dat kan, of je nu professional of particulier bent: bij Europort om wat prachtig hout gaan voor een eigen projectje!

Zin om zelf aan de slag te gaan, of wil je beroep doen op het Europort-vakmanschap?
Contacteer ons nu!