Toonzaal open op volgende zaterdagen:
18 & 25 november en 2, 9 & 16 december
(telkens van 10u tot 16u)

Een eiken keuken,
en je zit gebakken!

Een nieuwe keuken – of toch op z’n minst een pannenset – vormde vroeger hét geschenk bij uitstek van ouders voor jonggehuwden. Maar tijden veranderen, een huwelijk lijkt niet langer een must, ook de eisen lijken hoger dan vroeger. Voldoening nemen met minder moet plaats ruimen voor een meer afgewogen keuze.

Maar laat de investering in een keuken voor het leven nu net een schoolvoorbeeld zijn van zo’n afgewogen keuze. Beter één keer goed investeren in een maatkeuken, die bovendien een perfecte weerspiegeling vormt van de eigen smaak, dan eerst nog een tijdlang compromissen te moeten doen op vlak van uitstraling en comfort, toch? Europort ontwerpt en bouwt smaakvol maatwerk dat het volledige spectrum beslaat, van klassiek-authentiek tot een moderne designkeuken.

Interesse in een eiken keuken?
DSC09595
Europort - project Potaerdehoeve (c) Karen Nachtergaele-1 Europort - project Potaerdehoeve (c) Karen Nachtergaele-7 Europort - project Potaerdehoeve (c) Karen Nachtergaele-10 Europort - project Potaerdehoeve (c) Karen Nachtergaele-14 Europort - project Zuienkerke (c) Karen Nachtergaele-27

Meer weten over keukens?

Europort maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.