Opendeurdagen na Batibouw op 9 en 10 maart
Toonzaal open op 16 maart en 6, 13 en 27 april

EUROPORT1

Passendale:
De perfecte symbiose tussen modern en rustiek

Deze alleenstaande woning in Passendale werd met dank aan Europort afgewerkt tot in het kleinste detail. Het resultaat? Een perfecte mix tussen modern en rustiek.

Dat de keuze voor oude eik zeker geen gedateerde uitstraling tot gevolg hoeft te krijgen, mag blijken uit dit project, waarbij een alleenstaande woning aan de exploten van Europort werd onderworpen. Vooral de trap bespeelt hierbij subtiel de zintuigen.

Vloerbekleding en opvallende trap

De woning kreeg onder meer een nieuwe - of beter een oude - plankenvloer, en ook de betonnen trap werd bekleed met prachtige vergrijsde Franse eik. De steun die deze trap flankeert werd opgetrokken uit rank smeedijzer, terwijl de balustrade opnieuw voorzien werd van houten handgrepen.

Binnendeuren en een open dressing

In de hele woning vallen vooral de eiken binnendeuren op, zeker de variant op het eerste verdiep voorzien van een authentiek railsysteem. Last but not least wist Europort onder het schuine dak een overzichtelijke open dressing, opgetrokken uit het kenmerkende eikenhout op te trekken.

Hedendaags & warm

Het resultaat van deze renovatie? Een perfecte mix tussen modern en rustiek, waarmee Europort met respect voor de oorspronkelijke elementen de woning in kwestie toch een hedendaags, maar toch ook warm karakter wist mee te geven.