Toonzaal open op zaterdag 2, 8, 15 en 22 juni van 10 tot 16 uur

EUROPORT%2062846

Maldegem:
Een betere kooktijd met een nieuwe keuken

Voor dit project in Maldegem werd geopteerd om de warme geborgenheid van de ruimte extra kracht bij te zetten door de keuze voor oude Franse eik. Een keuze waar we ons bij Europort maar al te graag achter schaarden!

De lage plafonds van deze charmante woning resulteren in een authentieke gezelligheid die geen vergelijk kent. Het lijdt dan ook geen twijfel dat de bouwheer absoluut de juiste keuzes wilde maken teneinde de eigenheid van de woonst te vrijwaren. Die keuzes maakte hij mét Europort, en mét succes!

Alle keuzes in balans

De woning in kwestie werd gerenoveerd en voorzien van een volledig nieuwe keuken, zij het dan eentje met oud massief eikenhout. De broodnodige opbergruimte in dit opvallend keukenproject wordt voorzien door losse keukenkasten die perfect blenden met zowel de ruimte zelf, als de gemaakte keuzes op vlak van kraanwerk en betegeling.

Ook de binnendeuren en het meubilair zijn ontsproten in het Europort-atelier in Pittem. Echter mag vooral de realisatie van de vitrinekast bij deze projectbeschrjving niet ontbreken. Misschien nog nadrukkelijker dan bij andere - toch ook al in het oog springende - Europort-ontwerpen, is bij die unieke kast immers het vakmanschap van Team Europort tussen de vezels van het hout terug te vinden. Het resultaat wordt afgetopt met het authentieke beslag van de kastdeuren.