DSC05893

Voor elke interieurstijl en ieder vraagstuk is er een karaktervol antwoord in eikenhout

Hoewel eikenhout veelal gelinkt wordt aan eerder robuuste, landelijke interieurtypes, zijn er heel wat meer stijlen die kunnen worden bekomen via het mooie materiaal. Vandaar ook de baseline van Europort: ‘Any interior’s masterstroke’, waardoor de Pittemse houtexpert zich weet te profileren als perfecte partner om je interieur extra cachet te geven, wat je smaak dan ook is. Want of je interieur nu klassiek, landelijk, speels, robuust of eerder industrieel is, via eikenhout, de juiste vormgeving en een aangepaste afwerkingslaag weet Europort steevast de juiste sfeer en uitstraling te bekomen. Ontdek hoe Europort via vakmanschap en creativiteit interieurdromen werkelijkheid weet te maken.

1. Vintage chic: klassieke grandeur met een twist

Wie verlangt naar de kenmerkende grandeur van klassieke, uitvoerig geornamenteerde herenhuizen met hun talloze moulures en rozetten, kan met die stijl vast ook z’n gading vinden bij Europort. Door het gebruik van eikenhout en het benutten van zijn unieke karakter, creëert Europort een elegante en tijdloze uitstraling die doet denken aan vervlogen tijden. Geniet van een interieur dat een gevoel van klasse en verfijning uitstraalt, zonder het risico om ooit gedateerd te raken.

 

2. Authentiek robuust: degelijk en karaktervol

Sommige interieurstijlen vereisen een recht-door-zee benadering, waarbij degelijkheid en karakter centraal staan. Met eikenhout slaagt Europort er net zo goed in die authentiek robuuste uitstraling te realiseren. Geen goedkoop ogende materiaalkeuzes, maar solide vakmanschap dat duurzaamheid en kwaliteit uitstraalt. Met Europort ben je verzekerd van een interieur dat zowel in materiaal als in vormgeving die vooropgestelde stevigheid en betrouwbaarheid zal uitstralen.

 

3. Industrieel artistiek: De perfecte mix van stoer en stijlvol

Misschien minder logisch, maar ook liefhebbers van een industriële loftstijl weet Europort te charmeren, door middel van contrast. Denk aan een interieur waarbij polybeton en industriële lichtarmaturen in een ruimtelijk kader worden gecombineerd met het karakter van eik in een strakke vormgeving. Hierdoor ontstaat een unieke mix van stoer en stijlvol. Het natuurlijke karakter van eikenhout biedt op die manier een warm, organisch antwoord op de industriële elementen, waardoor een harmonieus, maar toch contrastrijk en artistiek interieur ontstaat.

 

4. Fanatiek speels: licht & verrassend

Eikenhout wordt zoals gezegd veelal geassocieerd met een warme en robuuste uitstraling, maar Europort laat zien dat eikenhout ook een lichte en speelse sfeer kan creëren. Met slimme ontwerpen en vakkundig omspringen met het hout en het aanbrengen van de gepaste nabewerking, wordt eikenhout tot leven gebracht in een eigentijdse en verrassende stijl. Vergeet de traditionele clichés, maar ontdek bij Europort hoe eikenhout een frisse en energieke uitstraling kan bieden aan je interieur.

 

Voor elk wat wils!

Of je nu kiest voor fanatiek speels, authentiek robuust, vintage chic of industrieel artistiek, Europort reikt de expertise en het vakmanschap aan om met eikenhout verschillende interieurstijlen te kunnen beantwoorden. De hoge mate van creativiteit en oog voor detail brengen elke stijlvariant binnen handbereik, terwijl het eikenhout als harmonieus of contrastrijk karakterelement een interieur zonder twijfel naar een hoger niveau zal weten te tillen.

 

Vertrouw op Europort om jouw interieurdromen werkelijkheid te laten worden met eikenhout als de ultieme meesterzet voor elk interieur.

Neem contact op!